Ванна Montana 170 P + сифон + ніжки

16,430

Комплектація ванни включає сифон і ніжки, що дозволяє встановити її без зайвого клопоту і витрат. Ви зможете насолоджуватися комфортом та зручністю ванної кімнати відразу після її встановлення.

Артикул: MONTANA170X105R+WBW0001+B70CМMA-57 Категорія:

Опис

Матеріал, що використовується для виробництва ванн Koller Pool — литтєвий акрил (поліметилметакрилат) виробництва відомої торгової марки Lucite із застосуванням антибактеріальної технології Microban. Акрилові листи нагріваються і формуються за допомогою спеціального обладнання, охолоджуються і потім армуються — тобто зміцнюються додатковими шарами з суміші епоксидної смоли і скловолокна.
 Ванни з 100% литого однорідного акрилу Lucite мають низьку теплопровідність. Це означає, що вода залишається в такій ванні теплою тривалий час.
Ніжки для ванни Koller Pool WBW0001 – забезпечують стійкість ванни та легкість монтажу. Врізаються в встановлену плиту на дні акрилової ванни. Функція регулювання висоти ніжок забезпечує стійкість ванни під час монтажу та експлуатації, дозволяючи регулювати встановлення ванни по висоті.
Властивості сифона:
-Система зливу-переливу для ванни;
-Мокрий гідрозатвор з обертальним коліном;
– Закриття зливного клапана тросом Боудена;
– Гнучкий шланг системи переливання.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Ванна Montana 170 P + сифон + ніжки”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
0
    0
    Корзина
    Корзина пустаПовернутись

    Додати у кошик