Колектор LUXOR в зборі (нерж, сталь) для підключення, 7 контурів, з витратомірами і термоклапанами,

5,477

Придбавши колектор в зборі Luxor, ви отримуєте надійне і якісне рішення для підключення в системі опалення або водопостачання. Його використання дозволить вам ефективно керувати теплопостачанням і підтримувати комфортний клімат у приміщенні.

Артикул: 15612707X Категорія: Позначки: ,

Опис

Розподільчий колектор використовується в системах опалення водяними теплими підлогами або радіаторами, постачання гарячої та холодної води, для змішування середовища з різних паралельних гілок або розподілу по ним. Забезпечує стабілізацію параметрів завдяки відносно великому поперечному перерізі і, відповідно, невисокій швидкості.
Розподільчий колектор Luxor складається з: зворотного колектора з вбудованими вентилями із захисними ковпачками, які дають можливість автоматично регулювати потік теплоносія, шляхом встановлення на них термоелектричних головок; колектора подачі з вбудованими клапанами подвійного регулювання; кронштейни для кріплення колекторної групи на стіну.
Колекторні балки виготовлені з нержавіючої сталі високої якості, які витримують температуру 120 °С і тиск до 10 бар, при встановлених термоелектричних голівках, робоча температура становить 0 … 100 °С. Колектор обладнаний ущільнювачами з EPDM пероксиду, захисні ковпачки з ABS пластику.
 

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Колектор LUXOR в зборі (нерж, сталь) для підключення, 7 контурів, з витратомірами і термоклапанами,”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
0
    0
    Корзина
    Корзина пустаПовернутись

    Додати у кошик